De Romeinse Herberg

Welkom bij De Romeinse Herberg, het restaurant waar Knaapfood zich vestigt. Hier smelten gastvrijheid en smaakvolle gerechten samen. In onze gezellige Herberg kunt u achteroverleunen en heerlijk ontspannen. Of u nu alleen komt of in gezelschap, onze ambiance en exotische gerechten zorgen voor een unieke beleving.

Offerte aanvragen

Gezellig Museumpark Orientalis - De herberg

Bij ons

Op zoek naar een bijzondere locatie voor uw evenement? Ons restaurant ligt gelegen in het groenrijke Museumpark Orientalis.

Mensen buiten bij het romeinse deel van het museum orientalis

Op locatie

Wij bieden catering op locatie, zowel diner, lunches als ontbijt. Ook voor evenementen kunt u ons inschakelen.

Openingstijden


Wij zijn het gehele jaar open voor reserveringen. Het park is echter alleen opengesteld voor bezoekers in bepaalde periodes. Klik op de link voor de exacte openingstijden: https://www.museumparkorientalis.nl/openingstijdenenentreeprijzen/ .
Ook dan hebben wij de deuren openstaan voor u met een kleine menukaart. Zie hieronder ons menu.

Reserveringen


Bij ons heeft u de mogelijkheid om te reserveren voor een heerlijk ontbijt, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner. Zowel zakelijk als particulier. Bij Knaapfood kunt u reserveren voor een gezellige maaltijd met uw partner, vrienden of familie, of voor een zakelijk evenement of vergadering. Lijkt u dit wat? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

De Romeinse Herberg